LA NEVERA MIG PLENA
ebook

LA NEVERA MIG PLENA

Editorial:
Planeta gastro
EAN:
9788408301851
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
9788408301851
Pàgines:
224
Format:
Epublication content package
idioma:
CATALAN
Derechos eBook:
Número de activaciones: 6
DRM
Si

11,43 €

IVA inclòs
Comprar

Idees genials, senzilles, ràpides i econòmiques per a cuinar amb el poc que tinguem en la nevera, que per buida que sembli, segur que està mig plena?Alguna vegada has cuinat un pollastre sencer i t'ha sobrat la meitat? Has organitzat una festa a casa i t'han sobrat patates fregides? O tal vegada t'han deixat plantat i on anaven a sopar dos, ara sopa un només? A vegades és difícil calcular les mesures exactes i acabem malgastant menjar que podria haver estat perfectament aprofitada. De fet, de mitjana un terç dels aliments que es cuinen cada dia en el món acaba en les escombraries. I és que de la nevera, com el got, mig plena, sempre es poden aprofitar les sobres o allò que aparentment no té massa recorregut com a possible plat. Ja no. Jordi Roca, al costat dels seus nebots Marc i Martí Roca són els autors i els protagonistes d'aquesta obra de genials, fàcils i divertides receptes d'aprofitament. Plats extraordinàriament creatius i senzills amb ingredients sorprenents com la truita de ganchitos cuinada amb ou i aquest festiu snack; o els bikinis amb sobres de pollastre en un deliciós sandvitx; o l'hummus amb cigrons d'un tupper interminable, en el qual aquests llegums es converteixen en una increïble crema per a untar; o la pizza Mex, elaborada amb els natxos sobrants d'una festa de pijames? Amb La nevera mig plena descobriràs amb Jordi, Marc i Martí una nova manera de cuinar, però, sobretot, d'aprofitar i gaudir? T'uneixes a la festa?

Altres llibres de l'autor a Librería María Zambrano

  • LA NEVERA MEDIO LLENA
    ebook
    Titulo del libro
    LA NEVERA MEDIO LLENA
    JORDI ROCA;MARC ROCA;MARTÍ ROCA
    Planeta gastro
    Ideas geniales, sencillas, rápidas y económicas para cocinar con lo poco que tengamos en la nevera, que por vacía...

    11,43 €

Matèria a Librería María Zambrano

  • DE LAETOLI A LA LUNA
    ebook
    Titulo del libro
    DE LAETOLI A LA LUNA
    JAVIER DEFELIPE
    Editorial critica
    En este libro el autor se ocupa de ciertos aspectos del origen de nuestras ideas, sobre la estructura del cerebro y ...

    11,43 €

  • GESTIÓN DE LA RESTAURACIÓN
    ebook
    Titulo del libro
    GESTIÓN DE LA RESTAURACIÓN
    FRANCISCO JURADO BELLO
    Editorial e-learning
    ? Conocer qué es la restauración y qué tipos de establecimientos y servicios incluye. ? Organizar los principale...

    8,84 €

  • LA GUÍA COMPLETA DE ABSOLUTAMENTE TODO
    ebook
    Titulo del libro
    LA GUÍA COMPLETA DE ABSOLUTAMENTE TODO
    ADAM RUTHERFORD;ANA PEDRERO VERGE;HANNAH FRY
    Ediciones paidos
    Con ingenio y humor, La guía completa de absolutamente todo narra la historia de la ciencia que ha creado la suma t...

    11,43 €

  • DE LA CUINA A LA TAULA EN 10 MINUTS. EBOOK
    ebook
    Titulo del libro
    DE LA CUINA A LA TAULA EN 10 MINUTS. EBOOK
     
    Amat
    Fàcils i ràpides receptes explicades i il?lustrades, pas a pas, per a cuinar amb microones. Innovaràs en el teu m...

    4,99 €

  • COCINA DE 10 CON KARLOS ARGUIÑANO
    ebook
    Titulo del libro
    COCINA DE 10 CON KARLOS ARGUIÑANO
    KARLOS ARGUIÑANO
    Editorial planeta
    Vuelve Arguiñano, el gran clásico de la cocina y top 1 en ventas. Un nuevo recetario, fácil y sabroso, para entre...

    11,43 €

Planeta gastro a Librería María Zambrano

  • LA CUINA DELS LLEGUMS. EDICIÓ RÚSTEGA AMB SOLAPES
    ebook
    Titulo del libro
    LA CUINA DELS LLEGUMS. EDICIÓ RÚSTEGA AMB SOLAPES
    FUNDACIÓN ALÍCIA
    Planeta gastro
    El llibre que ens descobreix un nou ventall de varietats i formes diferents de preparar els llegums, qualificades co...

    9,35 €

  • EL GUSTO DE LA NARIZ
    ebook
    Titulo del libro
    EL GUSTO DE LA NARIZ
    AGUSTÍ PERIS BAYES;MIGUEL SÁNCHEZ ROMERA
    Planeta gastro
    Un diálogo entre dos grandes expertos para descubrir la verdadera relación entre la cocina y el vino.Una conversac...

    9,35 €

  • COCINAR EN COCOTTE
    ebook
    Titulo del libro
    COCINAR EN COCOTTE
    BECKY LAWTON;EVA HAUSMANN;SALVADOR BRUGUÉS
    Planeta gastro
    Las técnicas y las recetas para preparar en casa la mejor cocina con cazuela.En unos momentos en los que volvemos a...

    9,35 €

  • JULI SOLER QUE ESTÁS EN LA SALA
    ebook
    Titulo del libro
    JULI SOLER QUE ESTÁS EN LA SALA
    OSCAR CABALLERO
    Planeta gastro
    La biografía autorizada de uno de los actores principales de la revolución gastronómica española, el considerado...

    10,39 €

  • CHEF
    ebook
    Titulo del libro
    CHEF
    ROMAIN FORNELL
    Planeta gastro
    El mejor representante de la cocina francesa en España, la cocina bistrot.Romain Fornell es uno de los referentes i...

    9,35 €