Deliciós mar

Deliciós mar. Receptes i històries del Mediterrani

Nº:
21
Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788413562193
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-1356-219-3
Pàgines:
168
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
170
Alt:
240
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
Sensacions

EN AQUEST LLIBRE, EN QUÈ EL MAR ÉS EL PROTAGONISTA, NO NOMÉS HI HA RECEPTES MARINERES, SINÓ TAMBÉ HISTÒRIES, EXPERIÈNCIES I CONSELLS CULINARIS. La cuina del mar sempre ens ha fascinat per la seva gran riquesa i diversitat. El mar ens ofereix amb generositat un enorme i deliciós rebost en el qual podem triar grans peixos de mar obert, saborosos peixos de roca, saludables peixos blaus, crustacis luxosos de tota mida, una infinitat de mol·luscos i innombrables altres animals i plantes amb els quals podrem elaborar la més variada i suggestiva cuina. En aquest llibre, el xef Enric Herce, que durant quasi cinquanta anys ha tingut les seves cuines tocant al mar, us proposa una travessia marina en què gaudireu descobrint quins són i com són tots aquests peixos, crustacis, cefalòpodes i altres animalons  que habiten el nostre mar i quan és el millor moment per comprar-los i portar-los a la nostra cuina. A més, us ofereix més de cinquanta delicioses receptes perquè les feu a casa amb tota facilitat.

Altres llibres de l'autor a Librería María Zambrano

  • Sofregit
    Titulo del libro
    Sofregit
    Nº 9
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot  fer amb presses, de qualsevol forma,...
    No disponible

    18,90 €

  • Delicioso mar
    Titulo del libro
    Delicioso mar
    Nº 15
    Herce Carmona, Enric
    Lectio
    La cocina del mar siempre nos ha fascinado por su gran riqueza y diversidad. El mar nos ofrece con generosidad ...
    No disponible
  • Mar i muntanya
    Titulo del libro
    Mar i muntanya
    Nº 38
    Herce Carmona, Enric
    Viena
    Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradic...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    19,00 €

  • Sofregit
    Titulo del libro
    Sofregit
    Nº 9
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    UN LLIBRE AMB 50 RECEPTES DELICIOSES DE LA CUINA CATALANA QUE PARTEIXEN DE LA BASE D'UN BON SOFREGIT, L'ELEMENT...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    19,90 €

Matèria a Librería María Zambrano

  • LLIBRE DELS CARMELITANS
    Titulo del libro
    LLIBRE DELS CARMELITANS
    AA.VV
    Barcino editorial
    No disponible
  • Bombones palomitas y mucho más
    Titulo del libro
    Bombones palomitas y mucho más
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    ¡Dulces obras maestras muy fáciles de preparar!  Con nuestra recetas de toffees, caramelos, trufas de ch...
    No disponible

    3,95 €

  • APERITIVOS Y TAPAS
    Titulo del libro
    APERITIVOS Y TAPAS
    Arnoult, Natacha
    Librero
    No disponible
  • 50 BEST ENSALADAS
    Titulo del libro
    50 BEST ENSALADAS
    Los editores de Catapulta
    Catapulta editores
    Aunque se te dé muy bien la cocina, con este libro aprenderás las técnicas culinarias más importantes y des...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    6,90 €

  • GUÍA DEFINITIVA DE INICIACIÓN AL VEGANISMO
    Titulo del libro
    GUÍA DEFINITIVA DE INICIACIÓN AL VEGANISMO
    Davis, Brenda;Melina, Vesanto
    Txalaparta
    Completamente revisado y actualizado, este clásico fundamental basado en innumerables estudios nutricionales y...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    29,00 €

Cossetania edicions a Librería María Zambrano