Galicia para comela

Galicia para comela

Nº:
II
Editorial:
Hercules ediciones
EAN:
9788496314252
Any d'edició:
Matèria
HIST?RIA
ISBN:
978-84-96314-25-2
idioma:
GALEGO
Ample:
200
Alt:
300
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
SIN COLECCION

82,00 €

IVA inclòs
Comprar

Antecedentes históricos, procesos de elaboración e receitas son os eixes que centran cada un dos apartados desta obra. Galicia, rica en terras de cultivo e pastos, rodeada de costas de excelentes peixe e marisco, desenvolveu unha singularidade única, que forma xa parte da súa identidade como pobo. Por iso, Hércules de Ediciones pretende reunir nesta colección toda a riqueza do patrimonio gastronómico de Galicia e as súas connotacións antropolóxicas.
 All societies are reflected in their gastronomy, as it transcends mere  culinary aspects and becomes part of their culture and a form of expression of their feelings, as, in one way or another, the greatest celebrations -victories in battle, religious or family events- have always been marked by feasting.For this reason, with this  collection Hércules de Ediciones aims to provide a detailed insight into GaliciaÆs culinary wealth and its anthropological connotations.

Matèria a Librería María Zambrano

Hercules ediciones a Librería María Zambrano