L'espàrrec blanc: Com preparar-lo 10 vegades

L'espàrrec blanc: Com preparar-lo 10 vegades

Nº:
16
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788493537722
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-935377-2-2
Pàgines:
20
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
150
Alt:
200
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
Productes de Mercat

Deu receptes on l'espàrrec blanc és l'ingredient principal. Un llibre de Jane Fisher, qui al pr.leg ens explica les dificultats del conreu i  la tradició que aquest producte té al seu país, Alemanya. Receptes fredes i calentes, plats principals o acompanyaments variats i fàcils de preparar.

Altres llibres de l'autor a Librería María Zambrano

Matèria a Librería María Zambrano

  • Las recetas de La Ancha
    Titulo del libro
    Las recetas de La Ancha
    Nº 00000
    Redruello, Nino
    Debate
    Setenta recetas perfectas que cuentan la historia de la familia de La Ancha, vinculada a la cocina desde hace m...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    25,90 €

  • BEST SALADS
    Titulo del libro
    BEST SALADS
    Jiménez Latorre, María
    Ilusbooks
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    14,96 €

  • DOCES E SOBREMESAS - A DOÇURA DA FRUTA
    Titulo del libro
    DOCES E SOBREMESAS - A DOÇURA DA FRUTA
    AA.VV
    Euro impala portugues
    Este livro dá-lhe a conhecer a história, propriedades e características de 54 frutos. Aqui encontra uma sele...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    9,81 €

  • La cocina de El puente de los judios
    Titulo del libro
    La cocina de El puente de los judios
    Gironell,Marti
    Plaza & janes
    Durante el proceso de documentación de su exitosa novela El puente de los judíos, Martí Gironell recopiló u...
    No disponible

    14,90 €

  • La hora del vermut
    Titulo del libro
    La hora del vermut
    Monné, Toni
    Aguilar
    Un libro único con las mejores recetas y platillos para disfrutar de la hora del vermut, que incluye decenas d...
    No disponible

    19,90 €

Sd edicions a Librería María Zambrano