100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA. De la cuina d les àvies als germans Roca

Nº:
21
Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490347201
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9034-720-1
Páginas:
224
Encuadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
155
Alto:
233
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
DE CENT EN CENT

14,90 €

IVA incluido

La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adriá i Joan Roca-  ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cánon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra  memória palatal histórica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora  arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

Otros libros del autor en Librería María Zambrano

  • 100 receptes a la catalana
    Titulo del libro
    100 receptes a la catalana
    Nº 82
    Fàbrega Colom, Jaume
    Cossetania edicions
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més  de mil anys d'història i que es tr...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    17,60 €

  • 100 plats indispensables de la cuina catalana
    Titulo del libro
    100 plats indispensables de la cuina catalana
    Fàbrega, Jaume
    Cossetania edicions
    La cuina catalana --repetidament, a través de Ferran Adriá i Joan Roca-- ha estat declarada la primera del m...
    No disponible

    6,95 €

  • El convit del tirant
    Titulo del libro
    El convit del tirant
    Fabrega, Jaume
    Pages editors
    Darrere la cuina de Ferran Adriá hi ha un país i una história Com menjaven i com es comportaven a taula els ...
    No disponible
  • CATALUNYA PER SUCAR HI PA
    Titulo del libro
    CATALUNYA PER SUCAR HI PA
    Fàbrega, Jaume
    Dux editorial, s. l.
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días..)

    20,00 €

  • La cuina de Lleida, la Vall d'Aran i la Franja
    Titulo del libro
    La cuina de Lleida, la Vall d'Aran i la Franja
    Nº 39
    Fàbrega, Jaume
    Viena
    Allioli de codony, panadons despinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros,...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    23,00 €

Materia en Librería María Zambrano

Cossetania edicions en Librería María Zambrano