Aquí no es llença res!

Aquí no es llença res!. Receptes per estalviar, reconvertir i aprofitar

Nº:
25
Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788413563374
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-1356-337-4
Páginas:
176
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
170
Alto:
240
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
Sensacions

21,50 €

IVA incluido
Comprar

FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO UN LLIBRE PER APRENDRE A  RECONVERTIR LES RESTES DE PRODUCTES JA CUINATS, MÉS ENLLÀ DE LES TÍPIQUES CROQUETES, I TAMBÉ PER ESTALVIAR I DONAR NOVA VIDA A PRODUCTES DE PROXIMITAT I TEMPORADA. Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada any; és a dir, uns 35 quilos de menjar per persona. Sabem, també, que el malbaratament d'aliments genera el 10% de les emissions de gasos d'efecte hivernacle. S'ha de fer quelcom per intentar que això no passi, per ajudar el planeta i les nostres butxaques. Però, com Doncs, estalviant, reconvertint i aprofitant el menjar. Núria Gispert, autora de _Cuina en menys de tres  hores per a tota la setmana_ i _Carmanyoles_, ens proposa MÉS DE 70 RECEPTES per treure profit a tot el que comprem. Amb aquest llibre aprendrem a reconvertir les sobres d'aliments que ja hem cuinat i a estalviar, alhora que som MÉS SOSTENIBLES i ecològics, i que aprofitem  PRODUCTES DE PROXIMITAT I DE TEMPORADA per convertirlos en un fons bàsic de rebost. * Estructurat per estacions de l'any, per treure el màxim profit al producte de temporada.

Otros libros del autor en Librería María Zambrano

  • Carmanyoles
    Titulo del libro
    Carmanyoles
    Nº 13
    Gispert Vilà, Núria
    Cossetania edicions
    Portar carmanyola a la feina és una pràctica cada cop més estesa i quotidiana, per. sovint no sintonitza amb...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    19,90 €

  • COCINA EN MENOS DE 3 HORAS PARA TODA LA SEMANA
    Titulo del libro
    COCINA EN MENOS DE 3 HORAS PARA TODA LA SEMANA
    Gispert Vila, Núria
    Lectio
    ¿Se puede sobrevivir a base de bocadillos, ensaladas preparadas o platos precocinados? Aunque la respuesta es ...
    No disponible
  • CUINA EN MENYS DE 3H PER A TOTA LA SETMANA
    Titulo del libro
    CUINA EN MENYS DE 3H PER A TOTA LA SETMANA
    Gispert Vila, Núria
    Cossetania edicions
    Es pot sobreviure a cópia d'entrepans, amanides preparades o plats precuinats Tot i que la resposta és afirma...
    No disponible

Materia en Librería María Zambrano

  • INTRODUCTION TO THE CHEMISTRY OF FOOD
    Titulo del libro
    INTRODUCTION TO THE CHEMISTRY OF FOOD
    Zeece
    Elsevier uk
    No disponible
  • Postres veganos fáciles
    Titulo del libro
    Postres veganos fáciles
    Nº 20
    Paula Martínez Buil
    Almuzara editorial
    Un libro muy dulce y hecho con mucho cariño dirigido a aquellos que quieren descubrir los secretos de la repos...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    17,95 €

  • Els calçots
    Titulo del libro
    Els calçots
    Nº 48
    Romero, Roser / Simó, Joan
    Sd edicions
    En un receptari sobre els calÇots la primera recepta ha de ser, sense cap mena de dubte, "la calÇotada", ja q...
    No disponible
  • Curso de cocina: tres chocolates
    Titulo del libro
    Curso de cocina: tres chocolates
    Serveau, Sébastien
    H.blume
    3 chocolates le ayudará a elevar a cotas de manjar el delicioso cacao,  con texturas crujientes y etéreas, ar...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días..)

    4,95 €

  • COCINA DEL JABALÍ
    Titulo del libro
    COCINA DEL JABALÍ
    Fundación Alicia
    Amat editorial
    el jabalí es el protagonista absoluto de la temporada de caza en cataluña. tras un consumo muy limitado, su c...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    14,85 €

Cossetania edicions en Librería María Zambrano