Història de la cuina catalana i occitana

Història de la cuina catalana i occitana. Els bolets · Mandonguilles i croquetes · Caragols i granotes · El fetge gras · P

Nº:
8
Editorial:
Editorial sidilla
EAN:
9788412980677
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-129806-7-7
Páxinas:
940
Encadernación:
TAPA DURA
lingua:
CATALAN
Ancho:
170
Alto:
240
Dispoñibilidade:
Próximo lanzamento! Dispoñible dende o 15-10-2025
Colección:
Història de al cuina

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques daquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres  amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat lexistència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan  destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història daquesta cuina. En aquest vuitè volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de bolets, mandonguilles i croquetes, caragols i granotes, fetge gras, pa i companatge i coques i panades. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural duns plats i dunes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. «Això és una obra dart», Ferran Adrià «Una obra magna», Xavier Graset «Aquest és un llibre molt important duna sèrie molt important», Colman Andrews

Outros libros do autor en Librería María Zambrano

Materia en Librería María Zambrano

  • El gran llibre del bolets
    Titulo del libro
    El gran llibre del bolets
    Estevez, Marc
    Ara llibres
    Tot el que et cal saber sobre els bolets a Catalunya. Amb fotografies de les espécies més buscades, mapes det...
    No disponible

    21,90 €

  • GASTRONOMIA DE MADRID
    Titulo del libro
    GASTRONOMIA DE MADRID
    Nº 3
    Diaz Yubero Ismael
    Modus operandi
    En Madrid existen restaurantes de todas las cocinas regionales y de muy diversas nacionalidades que, con frecue...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    20,00 €

  • Conservas
    Titulo del libro
    Conservas
    Oded Schwartz
    Timun mas
    CONSERVAS DE TODO EL MUNDO: Incluye más de 150 fantásticas recetas, desde dulces mermeladas hasta picantes mo...
    No disponible

    19,95 €

  • Peñin Guide To Spanish Wine 2022
    Titulo del libro
    Peñin Guide To Spanish Wine 2022
    Nº 1605498
    Pierre Comunicacion Integral SL
    Anaya
    No disponible

    30,00 €

  • Nueva york:recetas de culto
    Titulo del libro
    Nueva york:recetas de culto
    AA.VV
    Lunwerg editores
    Un recorrido culinario a través de 130 recetas que te acercarán a la ciudad de Nueva York. ¿Te apetece un ba...
    No disponible

Editorial sidilla en Librería María Zambrano