La cuina d'Ignasi Domènech

La cuina d'Ignasi Domènech

Editorial:
Angle
EAN:
9788496521049
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-96521-04-9
Páxinas:
192
Encadernación:
TAPA DURA
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

«Ignasi Doménech és el meu autor de capÇalera, que m'ha seguit des de la infantesa. Avui encara sovint torno a rellegir-lo. Es un autor de referéncia». [Carme Ruscalleda] «Els llibres de Doménech són d'obligada consulta, fets per estar al costat dels fogons, llibres per fer servir tothom». [Carles Gaig] En aquest llibre, el cuiner i gastrónom Josep Maria Blasi presenta 59 de les millors receptes que Ignasi Doménech va recopilar i que us permetran preparar els plats més exquisits de la cuina clássica i tradicional, adaptats als hábits culinaris d'avui. BIOGRAFIA AUTOR Nascut a Barcelona, Josep Maria Blasi és llicenciat en História de l'Art. La gastronomia i la cuina en particular han esdevingut, peró, la seva ocupació principal. El seu interés pel món de la cuina li ha arribat de la má de la seva mare, la Montserrat, que davant de qualsevol dubte gastronómic i/o culinari sempre posa per jutge suprem Ignasi Doménech. Es membre de «La Forquilla», el programa gastronómic de Catalunya Informació. Ha col·laborat en temes gastronómics al diari  «Avui», «Descobrir Catalunya», Rádio 4, TVE2 i Catalunya Rádio. Josep Maria Blasi es mostra especialment interessat en investigar i conéixer la cuina que ja no torna, la que es practicava especialment a  la «Belle Epoque»

Materia en Librería María Zambrano

  • Cocina veggie en 2 horas para toda la semana
    Titulo del libro
    Cocina veggie en 2 horas para toda la semana
    Pessin, Caroline
    Planeta
    La colección bestseller mundial del Batch Cooking. 80 recetas veggie, cero complicaciones y un producto de tem...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    20,90 €

  • Cocinar sin gluten
    Titulo del libro
    Cocinar sin gluten
    Nº 30
    Éditions Larousse
    Larousse
    ¿Qué es la enfermedad celiaca o la sensibilidad al gluten no celiaca ¿Cuáles son los principales síntomas ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    20,50 €

  • Cocina en olla exprés. Edición tapa blanda
    Titulo del libro
    Cocina en olla exprés. Edición tapa blanda
    Nº Cocina
    Claudia
    Cupula (libros cupula)
    El libro de recetas para cocinar con olla a presión de manera rápida, sostenible y con el máximo sabor.Es in...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    18,95 €

  • Cocina en casa con los hermanos Torres
    Titulo del libro
    Cocina en casa con los hermanos Torres
    Torres, Sergio y Javier
    Rba
    Te invitamos a conocer todos los secretos de nuestra cocina, la de nuestra casa: más de 100 recetas asequ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    9,95 €

  • COMER BIEN A DIARIO
    Titulo del libro
    COMER BIEN A DIARIO
    López Alonso, Alfonso
    Larousse
    Recetas de rechupete es uno de los blogs de cocina más buscados en la red. La variedad de recetas que propone,...
    No disponible

Angle en Librería María Zambrano