La cuina tradicional dels bolets (segona edició)

La cuina tradicional dels bolets (segona edició)

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788495684998
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-95684-99-8
Páxinas:
30
Encadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
EL CULLEROT

Si volem parlar de cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Els bolets són un element molt viu dins la cultura gastronómica del poble catalá. Són presents sobretot en la cuina de pagés, en la qual, sense preferéncies, qualsevol espécie comestible s'utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. Els secrets gastronómics de l'ávia i de les mestresses de casa es troben reflectits en aquest llibre, el qual conté receptes inédites recuperades d'arreu de la geografia catalana. L'afeccionat a la cuina hi trobará unes receptes originals, senzilles i de fácil preparació, així com un extens capítol que explica els diversos métodes de conservació. El llibre inclou trenta-dues lámines a tot color que reprodueixen els bolets utilitzats en la cuina catalana.

Outros libros do autor en Librería María Zambrano

Materia en Librería María Zambrano

  • Breve historia de los alimentos y la cocina
     IBD
    Titulo del libro
    Breve historia de los alimentos y la cocina
    González-Palacios Romero, Sandalia
    Ibd podiprint
    El presente trabajo ha supuesto a la autora más de dos años de investigación y meditación sobre los aliment...
    DISPONIBLE (Entrega en 8-10 días)

    22,00 €

  • COMIDAS FáCILES EN 30 MINUTOS
    Titulo del libro
    COMIDAS FáCILES EN 30 MINUTOS
    RAMSAY, GORDON
    Grijalbo
    Las recetas rápidas de Gordon Ramsay: recetas sanas, fáciles y deliciosas en menos de 30 minutos.«Es tentado...
    No disponible

    29,90 €

  • Platos sanos de diario para cocinar en 20 minutos
    Antigo
    Titulo del libro
    Platos sanos de diario para cocinar en 20 minutos
    Nº 67
    Galiano Ramos, Cristina
    Espasa-calpe
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    9,36 €

  • Del campo al plato
    Titulo del libro
    Del campo al plato
    Montagut, Xavier;Vivas, Esther
    Icaria
    Hoy, el sistema de producción, distribución y consumo de ali¡men¡tos, a lo largo de toda su cadena del camp...
    No disponible
  • POSTRES
    Titulo del libro
    POSTRES
    LAROUSSE EDITORIAL
    Larousse
    Una obra del prestigioso repostero Pierre Hermé que resuelve todo tipo  de consultas, explica cómo adentrarse...
    No disponible

    9,95 €

Cossetania edicions en Librería María Zambrano