Vacas

Vacas. a súa dignificación sexual e gastronómica

Editorial:
Everest
EAN:
9788440310545
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-403-1054-5
lingua:
GALEGO
Ancho:
200
Alto:
300
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

39,95 €

IVE incluído

E vaca ou é boi? E carne de vaca mellor ca a de boi? Por que o noso subconsciente non reacciona co mesmo entusiasmo se nos ofrecen o un ou  o outro? Existen razas en perigo de extinción? Que hai detrás dunha exquisita costeleta? A vaca é sustento da creatividade e do estómago. Así nolo demostra este libro, que nos convida a gozar da vaca con profusión e variedade. Suxírenos 68 formas distintas de facelo. E para  os que, despois de ler estas receitas e trasladalas ao padal, non quedasen saciados, hai unha sorpresa final, na que a vaca lle cede protagonismo ao touro e o touro renuncia, submiso, a toda a súa bravura. Un manual para todas aquelas persoas ás que lles gusta coñecer a base, a orixe da súa alimentación e chamar con nome propio e  inequívoco a todo o que comen. Porque xa é moita hora de que á vaca se lle recoñeza o dereito a ser consumida co mesmo nome que levou durante toda a súa entregada vida. Vivan as vacas!

Outros libros do autor en Librería María Zambrano

  • Vacas
    Antigo
    Titulo del libro
    Vacas
    Morganti, Flavio
    Editorial everest
    ¿Es vaca o es buey? ¿Es la carne de vaca mejor que la de buey? ¿Por qué nuestro subconsciente no reacciona ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    39,95 €

  • El arbol del pan. castanea sativa miller
    Titulo del libro
    El arbol del pan. castanea sativa miller
    Morganti, Flavio
    Everest
    No disponible

    39,95 €

Materia en Librería María Zambrano

  • Cenas en familia
    Titulo del libro
    Cenas en familia
    AA.VV
    Grijalbo
    Recetas pensadas para todos aquellos padres que quieren ahorrar tiempo  y esfuerzo a la hora de preparar la cen...
    No disponible

    21,90 €

  • Las mejores recetas de Saber Vivir
    Titulo del libro
    Las mejores recetas de Saber Vivir
    Sergio Fernández
    Espasa calpe
    Sergio Fernández recupera en este libro una selección de sus cien mejores recetas de cocina elaboradas en tel...
    No disponible

    5,95 €

  • Paellas y arroces valencianos
    Titulo del libro
    Paellas y arroces valencianos
    Faus, Amadeo
    Npq editores
    Paellas y arroces valencianos es un recetario de arroces tradicionales  hecho desde una perspectiva actual, per...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    24,90 €

  • EL LIBRO OFICIAL DE COCINA DE FINAL FANTASY XIV ONLINE
    Titulo del libro
    EL LIBRO OFICIAL DE COCINA DE FINAL FANTASY XIV ONLINE
    Rosenthal, Victoria
    Dolmen editorial
    Desde el ilustre Bismarck, epicentro del mismísimo gremio gastronómico, hasta los confines de Norvrandt, acom...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    39,95 €

  • POSTRES
    Titulo del libro
    POSTRES
    LAROUSSE EDITORIAL
    Larousse
    Una obra del prestigioso repostero Pierre Hermé que resuelve todo tipo  de consultas, explica cómo adentrarse...
    No disponible

    9,95 €

Everest en Librería María Zambrano